KVALIFIKACIJE VIMBLDON: Kostićeva poražena za 72 minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 21:05

KVALIFIKACIJE VIMBLDON: Kostićeva poražena za 72 minuta

Australijanka Inglis slavila u dva seta.

Natalija Kostić poražena je već u prvom kolu kvalifikacija za Vimbldon. Nju je u dva seta (6:2, 6:1) za 72 minuta igre savladala Meidson Inglis.

Četiri brejka viđeno je u prvom setu, ali je tri napravila Australijanka. Prvo je Kostićevoj oduzela servis u trećem gemu, da bi srpska teniserka odmah uzvratila, ali je Inglis vezala drugi brejk, a zatim i treći uzatopni brejk i brzo rešila prvi set u svoju korist.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kostićeva je na startu drugog seta spašavala brejk lopte, ali četvrtu nije uspela i Australinanka je brzo stekla prednost. U petom gemu je još jednom brejknula srpsku teniserku da bi tačku na meč stavila i trećim brejkom za pobedu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.