RAZOČARENJE NA MARAKANI: Zvezda sa igračem manje remizirala sa Šerifom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 20:27

RAZOČARENJE NA MARAKANI: Zvezda sa igračem manje remizirala sa Šerifom (VIDEO)

Očekivalo se mnogo više.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) na stadionu ''Rajko Mitić'' protiv moldavskog Šerifa u trećem kolu  kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas na stadionu ''Rajko Mitić'' dočekuju moldavski Šerif iz Tiraspolja u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trećeg kola stigli pošto su u dvomeču eliminisali Kairat. Kazahstanski šampion slavi oje u prvom meču sa 2:1, ali je u Beogradu opravdala status favorita i slavila sa ubedljivih 5:0. Gosti iz Moldavije su u prethodnom kolu eliminisali šampiona Jermenije Alaškert.

⭐️ STARTNA POSTAVA ⭐️

🔴⚪️ #fkcz #czvšer pic.twitter.com/fjwTW4Uofb

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 3, 2021

Crvena zvezda nikad nije igrala protiv Šerifa, ali je u ovom dvomeču favorit. Trener Dejan Stanković poslaće na teren najjači sastav ne bi li crveno-beli eventualno već u prvom meču stekli prednost koja bi im garantovala miran revanš i plasman u plej-of kvalifikacija za elitno takmičenje.

DRUGO POLUVREME

PRVO POLUVREME

CRVENA ZVEZDA - ŠERIF 1:1

STADION: Rajko Mitić.

STRELCI: Dioni 45+1 - Kastanjeda 33.

GLEDALACA: 24.433.

SUDIJA: Ovidiju Hacegan.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Pankov, Dragović, Rodić, Sanogo, Falko, Kanga, Ivanić, Katai, Dioni.

ŠERIF: Atanasijadis, Žulijen, Dulanto, Arboleda, Kristijano, Til, Ado, Kolovos, Traore, Kastanjeda, Jansane.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šerif zaustavio Zvezdine nalete, odluka pada u revanšu

Izvor: RTS, 03.Avg.2021

Fudbaleri Crvene zvezde i Šerifa odigrali su nerešeno 1:1 na stadionu "Rajko Mitić" u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš je na programu za sedam dana u Modlaviji. . Nije uspela Crvena zvezda da savlada šampiona Moldavije u Beogradu, pa će...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.