KUP SRBIJE: Zvezda napravila senzaciju i pobedila BRANIOCA trofeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 22:35

KUP SRBIJE: Zvezda napravila senzaciju i pobedila BRANIOCA trofeja

U finalu će igrati protiv Novog Beograda.

Finalni turnir Kupa Srbije za vaterpoliste održava se u Beogradu, 28. i 29. januara na bazenu Sportskog centra "25. maj". Crvena zvezda je sa 11:10 pobedila branioca titule Radnički iz Kragujevca, dok je u prvom polufinalu Novi Beograd savladao Partizan sa 14:9.

Nisu crveno-beli za 32 minuta igre u bazenu Sportskog centra Milan Gale Muškatirović dozvolili izabranicima Uroša Stevanovića da dođu do vođstva.

Radnički je u poslednja dva minuta susreta pojurio izjednačenje, ali isprečio se sjajni golman Mišović i sa dve spektakularne intervencije sačuvao gol prednosti koji je i odlučio pobednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.