KRSTAJIĆ MEŠA KARTE: Ovo su startnih 11 za Crnu Goru, tim koji nikad nije igrao zajedno i koji nikad nećete pogoditi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTAJIĆ MEŠA KARTE: Ovo su startnih 11 za Crnu Goru, tim koji nikad nije igrao zajedno i koji nikad nećete pogoditi!

Srbija osvojila četiri boda u prve dve utakmice Lige nacija.

Od izveštača iz Podgorice - Puno problema imao je selektor Srbije Mladen Krstajić uoči istorijskog meča sa Crnom Gorom u Ligi nacija (četvrtak, 20.45). Orlovi će biti značajno oslabljeni, bez dva kapitena Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića, kao i bez Adema Ljajića i Nenada Krstičića.

TAJANSTVENA PORUKA UZ ČAJ: Evo šta je STROGI Putin savetovao Habibovom ocu posle strašne tuče o kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje bruji planeta

U takvoj situaciji Krstajić će na teren sigurno izvesti 11 igrača koji nikada u takmičarskoj utakmici nisu igrali od prvog minuta, a moguće je da će šansu dobiti dva klasična napadača – dva Aleksandra, Mitrović i Prijović.

Najverovatniji sastav Srbije: Dmitrović – Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić – Maksimović, Lukić, Milinković-Savić, Tadić – Mitrović, Prijović.

Srbija i Crna Gora posle dve runde Lige nacija imaju po četiri boda, Rumunija ima dva, a Litvanija je bez bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRBIJA - TIM ZA CRNU GORU: Saša Lukić i Maksimović tandem zadnjih veznih! Ipak s jednim špicem

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2018

Četiri boda iz prve dve utakmice. Ne zvuči loše, ako ne znate o čemu se radi i ako tim o kome govorimo bezuslovno napada prvo mesto u grupi trećeg po rangu evropskog takmičenja u Ligi nacija. Na sve to, taj remi zabeležen je kod kuće možda i protiv najvećeg konkurenta u trci za plasman u drugu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.