TEK ŠTO SU PROSLAVILI TITULU: Najavljena nova SMANJENJA plata na Marakani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 13:05

TEK ŠTO SU PROSLAVILI TITULU: Najavljena nova SMANJENJA plata na Marakani!

I to je moguće.

Kriza drma Crvenu zvezdu. I pored dva uzastopna učešća u Ligi šampiona, finansijska kriza se čini je veća nego ikad. Naime, kako javlja Hotsport, slede novi prevovori igrača i uprave kluba oko dodatnih smanjenja primanja.

Od naredne nedelje slede pojedinačni razgovori rukovodstva kluba sa igračima Crvene zvezde, kako bi se uradila revizija ugovora, što podrazumeva određena smanjenja prihoda igrača od 1. jula u zavisnosti od njihovih primanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raspon je od 10 do 20 procenata.

Igrači su pristali da za april, maj i jun njihova primanja budu umanjena 50 procenata, klub je takođe odlučio da smanji broj zaposlenih u radnoj zajednici i kako saznajemo, pojedini su još 1. juna napustili klub posle isteka ugovora.

Takođe, klub je planirao smanjenje broja zaposlenih za 30 posto zbog dodatnih rezanja troškova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.