KRENUO KA NJIMA, ALI TAMO NIJE BILO NIKOGA: Veoma specifičan momenat za Dragovića kod postizanja prvenca

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 19:18

KRENUO KA NJIMA, ALI TAMO NIJE BILO NIKOGA: Veoma specifičan momenat za Dragovića kod postizanja prvenca

Veoma je radostan.

Prvenac u dresu Crvene zvezde postigao je defanzivac Aleksandar Dragović, a pun utisaka posle pobede nad Novim Pazarom od 4:0 bio je reprezentativac Austrije.

- Nije čest slučaj da postižem golove, ali videlo se i na jučerašnjem treningu pred utakmicu da sam golgeterski raspoložen. Bog me je pogledao na današnjem meču i upisao sam u strelce. Voleo bih da se i česće to dešava, ali nije važno ko pogađa, sve dok Zvezda pobeđuje. Trijumfi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su jedino što je bitno kada nosite dres Crvene zvezde - počeo je Dragović.

Partizan je posle derbija slavio u Lučanima, i raspoložen čeka Spartak večeras (20.15). Gosti igraju prilično ofanzivno, pa je ovo prilika da vidimo dosta golova. Kvota na keca je 1,10, a na kombinazziju 1&GG (domaćin pobeđuje, oba tima daju gol) 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Spartak.

Prvenac je posvetio svim zvedašima.

- Gol posvećujem svima koji su uz Zvezdu. Kad sam pogodio, krenuo sam mahinalno ka navijačima, zaboravivši da su prazne tribine. Nadam se da ću sledeći put kad postignem gol, moći da otrčim ispod severa - zaključio je Dragović.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.