KRENUO ĐINOBILIJEVIM STOPAMA: Legendarni FRANCUSKI reprezentativac okačio patike o klin (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENUO ĐINOBILIJEVIM STOPAMA: Legendarni FRANCUSKI reprezentativac okačio patike o klin (FOTO)

Veterani odlaze..

Dugogodišnji reprezentativac Francuske Boris Dijao, odlučio je da se povuče iz profesionalnog bavljenja košarkom. Ovaj sjajni krilni centar bio je prava košarkaška avangarda koja će svakako nedostajati u današnjoj atletskoj košarci.

"Le Président" @theborisdiaw raccroche ! 😥🏀#Diaw https://t.co/SKS3bzEDDr

— France tv sport (@francetvsport) September 6, 2018

Dijao je u NBA ligi proveo je 14 sezona, a prethodne godine igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u Levaloa Metropolitanu, klubu iz Pariza. Francuz je u najjačoj ligi na svetu igrao za Atlantu, Finiks, Jutu, Šarlot i na kraju za San Antonio Sparse, sa kojima je 2014. osvojio NBA prsten.

Ostaće upamćen kao izuzetno inteligentan igrač koji je uspeo da objedini talenat i lucidnost, koja ga je činila izuzetnim košarkašem.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.