KRALJEVIĆI NE SPAVAJU: Real sprema novi ugovor za Tavaresa i opet želi Kampaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 20:41

KRALJEVIĆI NE SPAVAJU: Real sprema novi ugovor za Tavaresa i opet želi Kampaca

Ponuda na stolu.

Valter Tavares je među najboljim košarkašima Evrolige i u tekućoj sezoni. Centar Real Madrida je u ovom trenutku na osmom mestu najkorisnijih košarkaša elitnog takmičenja sa prosečnim indeksom korisnosti 17,4.

Zato i ne čudi što Real želi da zadrži igrača visokog 220 centimetara. Prema izvorima sa Pirineja “kraljevski klub” je spremio novi ugovor za kolosa sa Zelenortskih Ostrva koji je stigao u Madrid u novembru 2017. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zanimljivo, isti izvor navodi da bi naredne sezone pored Tavaresa u dresu Reala ponovo mogao da zaigra Fakundo Kampaco. Plejmejker crveno-belih ima ugovor sa Crvenom zvezdom, ali u Realu nisu odustali od opcije da na leto vrate argentinskog plejmejkera.

Per source Real Madrid has started working on the extension of Sargent Swat AKA Eddie Tavares.

In addition the option of Facu Campazzo returning to Los Blancos is still on the table

— Moses (@MosesB1) January 31, 2023

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.