KRALJEVI DODAVANJA: Virtus slavio na SRPSKI pogon - Teo i Pef asistencijama RAZBILI rivala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 21:51

KRALJEVI DODAVANJA: Virtus slavio na SRPSKI pogon - Teo i Pef asistencijama RAZBILI rivala!

Jedan je zabeležio dabl-dabl.

Košarkaši Virtusa savladali su na gostovanju Kantu rezultatom 91:82, a tvorci novog trijumfa Đorđevićevog tima bili su srpski reprezentativci Miloš Teodosić i Stefan Marković koji su zajedno upisali čak 21 asistenciju!

Derbi Italije i velikih istina večeras od 20.45 na Đuzepe Meaci – Inter čeka Juventus, a poraženi tim biće u velikom problemu. Ovo je svakako jedan od presudnih mečeva u borbi za titulu – kvota na Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 2,60, na Juventus 2,70, na iks 3,30, a na GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

Naime, plejmejker tima iz Bolonje meč je završio sa dabl-dablom, ubacivši 17 poena i zabeleživši 12 asistencija, dok je Marković postigao samo dva koša, ali je imao čak devet dodavanja, što je oduševilo trenera Virtusa Aleksandra Đorđevića.

Legenda naše košarke na klupi nekadašnjeg Šampiona Evrope je posle meča apostrofirao sjajnu igru srpskog tandema, naglasivši da je Marković doprineo mnogo igrom u odbrani, čime je nadoknadio izostanak bilansa sa poenima.

Kod Virtusa prednjačio je Džulijan Gembl sa 25 koševa, Kajl Vims je postigao 13, a Đampaolo Riči 10 poena. Sigurno da ne bi ni imali ovakav učinak, da ih konstantno nisu razigravali Teodosić i Marković.

Inače, tim iz Bolonje je slavio na četiri, od prethodnih pet mečeva u Palakanestru, pa sada ima skor 10-5 i zauzima 3. poziciju na tabeli italijanskog šampionata. Ispred Virtusa su samo lider Olimpija iz Milana i Brindizi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.