KRALJ CIGANA ISPISAO ISTORIJU: Fjuri pustio KRV u EPSKOM meču! A onda PREBIO Šveđanina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJ CIGANA ISPISAO ISTORIJU: Fjuri pustio KRV u EPSKOM meču! A onda PREBIO Šveđanina (VIDEO)

Spektakl u Las Vegasu.

Britanski bokser Tajson Fjuri odbranio je titulu pobedom nad Otom Valinom iz Švedske u 12 rundi. Jednoglasnom odlukom sudija (116:112, 117:111, 118:110) Kralj cigana je sačuvao pojas, ali je Šveđanin impresionirao svet načinom na koji se suprostavio favorizovanom rivalu.

Valin je u trećoj rundi nanezo ozbiljnu posekotinu iznad oka Fjuriju, posle čega mu je put do trijumfa bio znatno otežan. Na kraju je, ipak, uspeo da odbrani tron, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle borbe zadovoljno je istakao:

- Bio je odličan meč, bio sam dobar u svih 12 rundi. Oto Valin je tvrdi Šveđanin. Krv, „petlja“, srce, svega je bilo u ringu - rekao je Tajson Fjuri.

Britanac sada ima skor od 29 pobeda i jednim nerešenim duelom protiv Diontea Vajldera, za koga je imao posebnu poruku posle spektakla u Las Vegasu.

- Diontej Vajlder - tebe želim sledećeg, propalice -  istakao je vidno emotivni Tajson Fjuri.

Kako stvari za sada stoje, ako Vajlder pobedi Luisa Ortiza 23. novembra on će se skoro sigurno sastati sa Fjurijem drugi put u karijeri 22. februara naredne godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.