KOPA AMERIKA: Brazil totalni favorit protiv Venecuele

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 08:53

KOPA AMERIKA: Brazil totalni favorit protiv Venecuele

Meč se igra od 23 časa.

Fudbalska reprezentacija Brazila večeras od 23 časa dočekuje selekciju Venecuele na startu 47. izdanja Kopa Amerike. Meč se igra na Nacionalnom stadionu u Braziliji, a Brazilci su i domaćini takmičenja.

Status favorita je u potpunosti na strani Brazilaca, dok je Venecuela najslabija selekcija na ovogodišnjem Kopa Amerika i ne može se nadati bilo kakvom pozitivnom rezultatu protiv Karioka.

Večeras (23.00) počinje i Kopa Amerika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - igraju na papiru najjača selekcija (Brazil) protiv najslabije (Venecuela). A pritom su Brazilci i domaćini. Kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Venecuela.

Brazil u ovaj meč ulazi oslabljen neigranjem Tijaga Silve koji će meč propustiti zbog povrede prepona, ali to ipak ne bi trebalo da spreči Brazil da ostvari pobedu. Venecuela sa statusom autsajdera ima i dodatni problem pošto će zbog povreda odsustvovati Romulo Otero i Džon Muriljo. U poslednjih pet mečeva ove dve reprezentacije, Venecuela je samo jednom uspela da ostane neporažena i osvoji bod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUBLIKA ZANEMELA: Novak se srušio u finalnom meču! Reket mu ispao iz ruke, PAO jureći poen (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021

Ostao je neko vreme da leži, ali srećom nema ozbiljnije povrede...Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra finale Rolan Garosa, a protivnik mu je grčki igrač Stefanos Cicipas...U toku prvog seta odigrala se vrlo neprijatna situacija...Nole rischia di farsi male! 😲😲😲#EurosportTENNIS |...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.