KONTE RAZOČARAN UPRAVOM: Ovo nema nikakvog smisla, ne znam šta da kažem

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 19:25

KONTE RAZOČARAN UPRAVOM: Ovo nema nikakvog smisla, ne znam šta da kažem

Italijanski stručnjak ogorčen kineskim vlasnicima.

Trener Intera Antonio Konte požalio se posle poraza od Juventusa u polufinalu Kupa Italije (1:2) na finansijsku situaciju u klubu.

Liverpul je konačno u formi – vezao je dve pobede od po 3:1 kao gost (Totenhem i Vest Hem) i večeras (21.15) raspoložen dočekuje Brajton. Bitno je da pobedi i zbog derbija protiv Sitija za vikend. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 2,05Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Liverpul – Brajton.

Konte u januarskom prelaznom roku nije doveo nijednog igrača, budući da vlasnici kluba, kineska grupa Suning, pokušava da proda klub. Pre tri godine kupili su Inter za 660.000.000 evra, a sada za prodaju traže za 300.000.000 evra više od te cifre.

- Čudna je ovo situacija, nema nikakvog smisla da to poričemo. Ne znam šta da kažem... Imali smo jednu ideju u avgustu, još tada smo pripremili projekat i onda je sve to stalo - rekao je Konte

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.