KONATAR JEDVA ČEKA DEBI: Spremni smo za nastavak sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 16:23

KONATAR JEDVA ČEKA DEBI: Spremni smo za nastavak sezone

Talentovani levi bek protiv Grafičara ušao sa klupe.

Talentovani levi bek Marko Konatar koji još uvek čeka debi na zvaničnoj utakmici u dresu Crvene zvezde, zadovoljan je izdanjem crveno-belih u duelu protiv Grafičara (4:0), kluba, čiji je i sam bio član sve do januara ove godine. Smatra Konatar i da su izabranici Dejana Stankovića spremni za sve izazove koji trebaju da uslede u prvenstvu i kupu.

-  Poznajemo tim Grafičara, konkretno smo odatle došli i Velja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Gavra i ja, tako da smo mogli da pretpostavimo kakav će ovo meč da bude. Bila je ovo odlična provera pred nastavak prvenstva i mislim da smo pokazali zavidan nivo spremnosti. Prvo poluvreme je bilo teško, a u nastavku igre smo pojačali tempo, rival je malo pao fizički, što smo iskoristili i pred sam kraj susreta popravili realizaciju i naplatili šanse koje smo imali tokom čitavog meča - istakao je Konatar koji željno iščekuje debi u seniorskom timu. - Privikavam se na zahteve koje pred mene postavlja Dejan Stanković. Imam za nijansu drugačiju ulogu u odnosu na period proveden u Grafičaru, ali mi odgovara. Naravno, nadam se da ću do kraja sezone zaslužiti da debitujem.

Konatar smatra da je Grafičar prava sredina za razvoj mladih fudbalera, kao i da tu ima još igrača koji bi u budućnosti mogli da obuku crveno-beli dres.

- Mnogo sam napredovao u Grafičaru. Dok sam bio tamo, stvari su iz dana u dan postajale sve bolje i zaista sam osetio da je to najbolja moguća sredina za razvoj mladog fudbalera. Rezultat je malo previsok, jer su i momci iz Grafičara zaista dobro odigrali. Želim im sreću u nastavku prvenstva, a pokazalo se i danas da tu ima još dosta igrača koji zaslužuju da u narednom periodu pojačaju Crvenu zvezdu - podvlači Konatar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.