KONAČNO: Luka se oporavio od korone, Real HITNO od Jovića traži golove (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 15:01

KONAČNO: Luka se oporavio od korone, Real HITNO od Jovića traži golove (FOTO)

Negativan na poslednjem testu.

Srpski reprezentativac Luka Jović oporavio se od korona virusa i vraća se u ekipu Real Madrida.

Kako prenosi Marka, Jović je negativan na poslednjem testiranju i biće na raspolaganju treneru Zinedinu Zidanu za veoma važne mečeve protiv Sevilje u La Ligi i Borusije iz Menhengladbaha u Ligi šampiona.

Jović je bio pozitivan nakon reprezentativnih utakmica u novembru, kada je u dresu Srbije postigao tri gola.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Luka Jovic has tested negative for COVID-19 & has rejoined the team's training session today. [@marca] pic.twitter.com/95mMQHdGUT

— Real Madrid Xtra (@RealMadridXtra) December 3, 2020

Real je u utorak izgubio i drugi meč u Ligi šampiona ove sezone, zbog čega je Zidan na udaru kritika, a Madriđanima i te kako nedostaju golovi.

Zvezda je praktično obezbedila prolazak grupe Lige Evrope, a večeras (18.55) će protiv Hofenhajm probati da to uradi i teoretski, ali i da se „potuče“ s Nemcima za prvo mesto u grupi koje donosi lakši žreb. Kvota na keca je 2,95, iks je 3,35, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Hofenhajm.

Ostaje da se vidi koliko je realno da Jović bude u konkurenciji za subotnji meč protiv Sevilje, imajući u vidu da je bio u karantinu u prethodnom periodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.