KONAČNO - Kreće Liga šampiona, fudbal za sladokusce u Dortmundu!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO - Kreće Liga šampiona, fudbal za sladokusce u Dortmundu!

Sjajan fudbal nas očekuje sutra.

Nova sezona Lige šampiona počeće sutra utakmicama prvog kola u Grupama E, F, G i H, a najviše pažnje privlači meč Napolija i aktuelnog šampiona Evrope Liverpula.

Meč Grupe E između Napolija i Liverpula je novi okršaj italijanskog i engleskog kluba u najelitnijem takmičenju, s obzirom na to da su se prošle sezone ovi klubovi takođe sastali u grupnoj fazi Lige šampiona.

Napoli je prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na svom terenu slavio u sudijskoj nadoknadi vremena golom Lorenca Insinjea. Liverpul je potom u revanšu slavio istim rezultatom, tako da se sutra u Napulju od 21 sat očekuje uzbudljiv susret.

U istom terminu, takođe u Grupi E sastaju se Salcburg i Genk.

Srpksi arbitri predvođeni Srđanom Jovanovićem "deliće pravdu" u meču Grupe H između prošlosezonskog najprijatnijeg iznenađenja Lige šampiona Ajaksa i Lila, dok će u drugom meču iste grupe u Londonu između Čelsija i Valensije delegat UEFA biti generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović.

Jedan od derbija biće igran i u Grupi F u Dortmundu, gde se od 21 sat sastaju Borusija i Barselona, dok od 18.55 u Milanu Inter dočekuje Slaviju iz Praga.

Od 18.55 u Grupi G Lion će dočekati Zenit, a od 21 u istoj grupi sastaju se Benfika i Lajpcig.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas počinje Liga šampiona: Otvorena sezona lova na Liverpul

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2019, 08:00

Počinje sezona lova na Liverpul. Trofej prvaka Evrope najvredniji je trofej u klupskom fudbalu, a danas će početi grupna faza Lige šampiona. Najzanimljiviji mečevi prvog dana su Borusija Dormund - Barselona i Napoli - Liverpul.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.