KOLUMBIJA GA NEĆE ZABORAVITI: Oglasili se južnoamerički klubovi povodom smrti Vladice Popovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 11:06

KOLUMBIJA GA NEĆE ZABORAVITI: Oglasili se južnoamerički klubovi povodom smrti Vladice Popovića (FOTO)

Gubitak za svet fudbala.

Još jedan veliki gubitak za srpski fudbal, nakon Radomira Antiće, Ilije Petkovića napustio nas je još jedan veliki fudbalski stručnjak, Vladica Popović. U svojoj bogatoj karijeri, osim evropskoh i svetskog uspeha sa beogradskom Crvenom zvezdom, veliki deo karijere proveo je u Kolimbiji, gde ga nikada neće zaboraviti. Fudbalski klubovi Deportivo Kali i Atletiko Nasional iz Kolumbije oprostili su se se danas od svog nekadašnjeg trenera Vladice Popovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Čovek koji se sa Crvenom zvezdom popeo na krov sveta vodio je Deportivo Kali do titule šampiona Kolumbije 1974. godine, te ostavio veliki trag osvojivši jednu od devet trofeja namenjenih prvaku zemlje.

Vulverhempton će večeras (21.00) u Duizburgu pokušati da ostvari istorijski uspeh i plasira se u polufinale Lige Evrope, ali na drugoj strani je Sevilja, „kraljica“ ovog takmičenja. Kvote obećavaju neizvesnost - kec je 3,50, iks 3,00, a dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sevilja.

– Sa dubokom tugom izveštavamo o smrti profesora Vladice Popovića, šampionskog trenera sa našom institucijom iz 1974. godine i sa klubom u kojem je ostavio veliki trag u istoriji. Naše sportsko društvo je u žalosti – stoji u saopštenju Deportiva.

✝️ Con profundo dolor informamos el fallecimiento del profesor Vladimir Popović, técnico campeón con nuestra institución en 1974 y que dejó una gran huella en la historia del club.

La Asociación Deportivo Cali está de luto.#HastaSiemprePopovic pic.twitter.com/EV1vyozN1Y

— Deportivo Cali (@AsoDeporCali) August 11, 2020

Nasional iz Medeljina vodio je 1973. godine i oni su se takođe oglasili povodom njegove smrti, te su uputili saučešće i podršku porodici.

#Institucional | Atlético Nacional lamenta el fallecimiento de Vladimir Popović, quien fuera nuestro entrenador en el año 1973. Enviamos un mensaje de condolencias y un abrazo de fortaleza para su familia en este difícil momento. pic.twitter.com/LqMF2rlAm5

— Atlético Nacional (@nacionaloficial) August 11, 2020

Datum komemoracije i sahrane biće naknadno objavljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.