KOLO SE VODI BEZ NOVAKA: Poznat prvi finalista Beča, OPET pobedio zbog povrede protivnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 17:33

KOLO SE VODI BEZ NOVAKA: Poznat prvi finalista Beča, OPET pobedio zbog povrede protivnika

Videćemo koliko će sreće imati u finalu.

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u finale turnira iz serije 500 u Beču. Njemu je polufinalni meč predao zbog povrede Južnoafrikanac Kevin Anderson pri rezultat 6:4, 4:1.

Ovo je treći uzastopni meč u kojem je Rubljov igrao protiv povređenih/rovitih igrača.

Prvo mu je Janik Siner posle pet minuta predao u osmini finala, da bi u četvrtfinalu Dominik Tim imao problema sa desnim stopalom, ali je i pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga ostao do kraja na terenu.

Rublev in 2020:

- Now 5-0 in semi-finals

- Unbeaten in 4 previous finals

- 18-1 in last four events

- 14 straight wins at 500 level@AndreyRublev97 🔥 pic.twitter.com/Fpy25oTMnL

— Tennis TV (@TennisTV) October 31, 2020

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

Naravno, ne može ovo da umanji uspeh i rezultate Rubljova koje pruža ove sezone.

On je zabeležio i 14. uzastopnu pobedu na ATP 500 turnirima, te devetu uzastopnu pobedu od Rolan Garosa.

Ove godine je osvojio Dohu, Adelejd, Sankt Peterburg i Hamburg, a za novu titulu boriće se u nedelju sa pobednikom duela Sonego – Evans.

Podsetimo, Novak Đoković je bio ubedljivo najveći favorit u Beču, ali srpski teniser je nažalost ispao od Sonega u četvrtfinalu rezultatom 2:0 u setovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.