KOLIKO JE BAJERN SUROV: U Firtu se ne PLAŠE poraza već KATASTROFE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 10:03

KOLIKO JE BAJERN SUROV: U Firtu se ne PLAŠE poraza već KATASTROFE

Prvi meč šestog kola Bundeslige.

U premijernom meču 6. kola Bundeslige novi prvoligaš Grojtrt Firt na svom terenu dočekuje šampiona Bajern iz Minhena.

Zanli su u Firtu da će biti teško u eliti, ali je za njih početak sezone baš košmaran. U prvih pet kola osvojili su samo jedan bod i nalaze se na poslednjem mestu. Pretrpeli su četiri poraza, a do remija su stigli protiv Bilefelda na svom terenu.

Gol razlika 3:13, posle pet kola, iako nisu imali težak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raspored, jasno kazuje da će Grojter Firt ekspresno u Cvajtu.

Bavarska mašina je zagrejana, ruši sve redom, a na Bajernovom meniju večeras (20.30) je Grojter Firt - kvota na dvojku je 1,12, a na kombinazziju 2&3+ 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grojter Firt - Bajern.

Bajer je sezonu počeo remijem u Menhegladbahu, a onda je rutinski nanizali četiri trijumfa i stigli na čelo tabele gde planiraju da ostanu do kraja šampionata. Bavarci ne samo da pobeđuju, nego i demoliraju rivale. Herti su dali pet, Lajpcigu četiri, a Bohumu čak sedam golova....

Sličan scenario sprema se i u Firtu. Zato se domaći tim ne plaši poraza, već moguće katastrofe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.