KOLAROV I MATIĆ NISU TU: Zna se ko će biti kapiten Srbije u Crnoj Gori i Rumuniji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAROV I MATIĆ NISU TU: Zna se ko će biti kapiten Srbije u Crnoj Gori i Rumuniji (FOTO)

Utakmice su na programu 11. i 14. oktobra.

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a konferenciju je održao selektor Mladen Krstajić. Između ostalog otkrio je ko će biti kapiten u utakmicama Lige nacije, sa Crnom Gorom i Rumunijom, 11. i 14. oktobra.

- Igrači koji su na spisku osim Nemanje Matića koji nije doputovao danas je bio na pregledima. Aleksandar Kolarov se javio i on ima problem sa prstom. Krstičić ima probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa petom i prehladom, i to su tri igrača koja su otkazala. Miletića smo zvali iz Partizana. Svi ostali su na raspolaganju - rekao je Krstajić.

Kapitensku traku će poneti Dušan Tadić.

- Nebitno ko je kapiten. Osećam veliku obavezu, velika je odgovornost, ali sam jedan od iskusnijih igrava. Uvek osecam dozu odgovornosti - kazao je fudbaler Ajaksa.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.