KOKOŠKOVU NE IDE OD RUKE: Novi PORAZ Fenera nakon PRODUŽETAKA - Lorenco Braun najveći TRAGIČAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 00:14

KOKOŠKOVU NE IDE OD RUKE: Novi PORAZ Fenera nakon PRODUŽETAKA - Lorenco Braun najveći TRAGIČAR!

Ispustili šest poena prednosti.

Igor Kokoškov ima velikih problema u Fenerbahčeu. Ekipa u Evroligi ima negativan skor, a u turskom prvenstvu su doživeli prvi poraz i to od Bujukdžekmedžea posle produžetka 93:91 (82:82). U regularnom delu utakmice Lorenco Braun je promašio šut za pobedu, a u produžetku je Fenerbahče imao čak 6 poena prednosti tri minuta pre kraja.

Bujudžekmeče je serijom 9:1 došao do pobede za koje je najefikasniji bio Karvel Anderson sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 25 poena (9-21 iz igre, 3sk, 3ast), Metju Ferel imao je 21 poen (9-16 iz igre), 7 skokova i 5 asistencija, a Oliver i Olaseni dodali su po 12 poena u trećem trijumfu svog tima u osam utakmica.

Za Fener je Lorenzo Braun imao 21 poen (8-18 iz igre), 4 skoka i 3 asistencije, Jan Veseli upisao je 16 poena (7-10 iz igre) i 6 skokova, a Džerel Edi ubacio je 17 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.