KOD DEKIJA NIJE U PRVOM PLANU: Italijani ga ZOVU, ima dve ponude iz Serije A

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 12:52

KOD DEKIJA NIJE U PRVOM PLANU: Italijani ga ZOVU, ima dve ponude iz Serije A

Može da napusti Marakanu.

Dejan Stanković računa na Miloša Vulića. Međutim, u slučaju dobre ponude, svaki igrač može da napusti Marakanu.

Konkurenata za Vulićev potpis ima, a kako saznaje Maxbet sport kontakt su već uspostavili član najvišeg italijanskog ranga Verona, kao i Krotone, koji je na dobrom putu da se sledeće sezone vrati u najviši rang. Krotone je trenutno drugi u Seriji B, sa pet bodova više od trećeplasirane Specije, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri kola do kraja takmičenja.

Vulića od ranije prate i klubovi iz Rusije, Belgije i Portugalije. Na stadionu “Rajko Mitić” su otvoreni i za opciju da ga pošalju na pozajmicu, sa mogućnošću otkupa.

Vulić je prošle sezone odigrao 27 utakmica i postigao četiri gola, uz jednu asistenciju. Ugovor sa crveno-belima mu ističe u decembru 2021. godine.

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.