KOBI BRAJANT POSTHUMNO NAGRAĐEN: Osam kandidata za kuću slavnih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBI BRAJANT POSTHUMNO NAGRAĐEN: Osam kandidata za kuću slavnih!

Potvrđen konačan spisak.

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant, koji je u januaru poginuo u helikopterskoj nesreći, posthumno je uvršten na listu kandidata za odabir u Kuću slavnih. Amerikanac je petostruki NBA šampion i 18 puta je proglašavan za "ol-star" igrača.

Pored njega, tu su i trostruki MVP finala Tim Dankan, devetostruki član najbolje odbrane lige Kevin Garnet, a iz ženske NBA lige tu je četvorostruki olimpijski šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tamika Kečings,trener ženske koledž ekipe Bejlora Kim Malki, dvostruki NBA šampion Rudi Tomjanovič, Barbara Stivens i Edi Saton, koji je četiri puta proglašen za trenera godine u NCAA ligi.

The eight finalists for the 2020 Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Class have been announced:

🔹 Kobe Bryant

🔹 Tim Duncan

🔹 Kevin Garnett

🔹 Tamika Catchings

🔹 Kim Mulkey

🔹 Eddie Sutton

🔹 Barbara Stevens

🔹 Rudy Tomjanovich pic.twitter.com/28XtRLQkIL

— The Hooper Media (@TheHooperMedia) February 14, 2020

Da bi bili odabrani, finalisti moraju da dobiju 18 od 24 glasa počasnog komiteta. Rezultati će biti objavljeni 4. aprila, a svečanost povodom ulaska u Kuću slavnih biće održana u Springfildu, rodnom mestu košarke, 28. i 30. avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.