Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO ZNA: Možda Arnautović i Krkić jednog dana zaigraju za Srbiju, jer novac vrti gde burgija neće…

Nudio se Marko Arnautović da zaigra za Srbiju, ali su tadašnji čelnici doneli drugačiju odluku, ipak nije kasno da ovaj momak iz Austrije obuče dres ‘orlova’.

I, ne samo on. Recimo i Bojan Krikić kog pravila FIFA i UEFA sprečavaju da to uradi. Naime, poznato je da kada jedan igrač odigra jedan meč za neku seniorsku selekciju, više ne može da menja ‘domovinu’. Ipak, FIFA bi mogla  da bude popustljivija u narednom periodu tim povodom.
Zelenortska ostrva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su poslala rešenje po kome bi igrači koji odigraju jedan ili dva meča za jednu zemlju, kasnije mogu da se predomisle i obuku dres neke druge zemlje. Ipak, nezvanično FIFA ima drugačiji plan, a on glasi da broj utakmica više ne bude taj koji sprečava jednog igrača da igra za drugu reprezentaciju, već da drugi savez koji želi da dovede igrača može ovom drugom da plati obeštećenje.
Ako bi se FIFA odlučila na ovakav potez, postojala bi šansa da Srbija vrati svoju decu i emigracije, te recimo igrači poput Marka Arnautovića, Marka Marina, Bojana Krkića i Aleksandra Dragovića zaigraju za ‘orlove’.
U prevodu, para će da vrti tamo gde burgija ne može…
The post KO ZNA: Možda Arnautović i Krkić jednog dana zaigraju za Srbiju, jer novac vrti gde burgija neće… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.