KO SE OVOME NADAO: Stadion od milijardu funti postaje bolnica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO SE OVOME NADAO: Stadion od milijardu funti postaje bolnica!

Sve u cilju suzbijanja pandemije.

Fudbalski klub Totenhem ponudio je svoj stadion zdravstvenim vlastima kao pomoć u borbi protiv pandemije korona virusa, preneli su britanski mediji. Uprava londonskog kluba, čiji je objekat jedan od najmodernijih na svetu (u njegovu izgradnju uloženo je milijardu funti) razgovarala je sa nadležnima o upotrebi ovog modernog zdanja.

 - Kao klub, uvek smo bili jasni o našoj posvećenosti zajedinici - nikada ovo nije bilo važnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego sada. Izuzetno smo ponosni na sve koji se bore protiv korona virusa, a danas počinjemo od onoga što kao klub možemo da uradimo da pomognemo - rekao je predsednik Totenhema, Danijel Levi.

As a starting point, the stadium’s basement car park is being used as a storage base by the London Food Alliance – a new scheme set up to ensure food supplies for the most vulnerable people within the capital during the COVID-19 pandemic.#THFC ⚪️ #COYS pic.twitter.com/0zodzaAOyR

— Tottenham Hotspur (at 🏡) (@SpursOfficial) March 30, 2020

Parkiralište stadiona u podrumu se već koristi kao skladište hrane, kroz novi program da hrana stigne do najugroženijih u Londonu tokom krize nastale pandemijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.