KO O ČEMU, ZLATAN O SEBI: Ovoga puta u TREĆEM licu! Svi o tome pričaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 11:07

KO O ČEMU, ZLATAN O SEBI: Ovoga puta u TREĆEM licu! Svi o tome pričaju

Nevreovatan lik.

Zlatan Ibrahimović je ponovo bio u centru pažnje. On je na festivalu u Sanremu govorio o sebi u trećem licu. Imao ulogu voditelja, što mu nije teško palo, a svi sada u Italiju prićčaju o njegovom govoru.

- Svi su pre festivala znali ko je Zlatan. Zašto je Zlatan onda došao ovamo? Jer voli izazove i adrenalin. Ako sebi ne postavljate izazove, nikada nećete pobediti - rekao je Ibrahimović u uvodu pa dodao:

- U karijeri sam odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 945 utakmica i pobedio u mnogima, ali ne svima. Osvojio sam 11 titula, ali i izgubio neke. Ja sam Zlatan i kad ne pobedim u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan kad pobeđujem i kad gubim. Postigao sam mnogo golova, ali nekoliko sam i promašio. Samo nekoliko.

Na kraju je Ibrahimović poslao poruku kojom je oduševio publiku i organizatore.

- Neuspeh nije suprotan uspehu, on je deo uspeha. Ne raditi ništa je najveći neuspeh. Ako Zlatan može da pogrešiti, onda možete i vi. Najvažnije je svakog dana praviti razliku. Trud, posvećenost i koncentracija su ključni. Ja sam na ovom festivalu kako bih vam rekao da i vi na neki svoj način možete biti Zlatan. Hvala Italiji, mom drugom domu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.