KO NE UME BOLJE RADI OVAKVE STVARI Zdjelar ogorčen: Povredili su Sumu i Markovića, UDARALI su Asana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 12:46

KO NE UME BOLJE RADI OVAKVE STVARI Zdjelar ogorčen: "Povredili su Sumu i Markovića, UDARALI su Asana!"

"Bili smo mnogo opasniji od komšija..."

Saša Zdjelar je još jednom odradio dobar defanzivni posao u večitom derbiju i žali što njegova ekipa nije došla do trijumfa nad Crvenom zvezdom.

Crno-beli su vodili ranim golom Filipa Stevanovića,ali su gosti iz Ljutice Bogdana izjednačili u 75. minutu preko Kataija iz penala.

- Ispustii smo pobedu, bili smo mnogo opasniji od komšija - poručuje kratko Zdjelar za Žurnal.

Kreće Liga šampiona, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeras (21.00) na Stamford Bridžu gostuje Sevilja. Biće to izuzetno zanimljiv meč, a kvota na pobedu Čelsija je 2,15, dok je dupla šansa X2 1,70. Kvota na 3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Sevilja.

U Humskoj su bili prilično besni na Sanoga zbog nekih žešćih udaraca.

- Povredio je Sumu i Lazara... Udarali su po glavi Asana... Ko ne ume bolje, odlučuje se na takva sredstva.

Aleksandar Stanojević je još jednom pokazao da zna kako se sprema ekipa za derbi.

- Stanojević pravi Partizan konkurentan za titulu. Ima još mnogo da se igra - dodaje Zdjelar.

Jedan od pozitivnijih utisaka 163. derbija ostavio je Svetozar Marković, koji je imao najmanje oscilacija tokom utakmice u dva tima.

- Slažem se da je bilo dobro, međutim, uvek može bolje. Uh, bilo je par greškica... Mladom igraču mnogo znači poverenje trenera, kluba, saigrača. Daću sve od sebe da nastavim u ovom ritmu - kaže Sveta Marković za Žurnal.

Pogledajte rezultate

Mladi defanzvac kaže da nije bilo poziva iz Pireja posle utakmcie, a potom je prokomentarisao dešavanja na terenu i probleme sa kojima se suočavao napad Crvene zvezde.

- Zvezda je držala loptu i bila totalno bezopasna. Imao sam osećaj da nećemo da priomimo gol ako igramo i dva dana. Na kraju izjednačili su iz tog penala - dodao je Marković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.