KO JE TEBE ŠTA PITAO: Kirjosu opet došla ŽUTA minuta! Ničim izazvan počeo da PRIČA o Novaku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 19:50

KO JE TEBE ŠTA PITAO: Kirjosu opet došla ŽUTA minuta! Ničim izazvan počeo da PRIČA o Novaku!

Nije mu prvi put.

Ni dva seta prednosti nisu bila dovoljna Niku Kirjosu da izbori plasman u osminu finala Australijan opena.

Australijski teniser poražen je posle preokreta od Dominika Tima iz Austrije rezultatom 3:2, uprkos što je imao veliku podršku sa tribina.

- Igrao sam mnogo velikih mečeva. Iskreno sam se osećao kao da sam poslednji put igrao pre nedelju dana, a ne pre godinu. Ne osećam kao da me nije bilo godinu dana. Ovakva atmosfera je posebna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može mnogo ljudi da igra ovako. Kada sam pretrpeo brejk u petom setu i kada je publika poludela, nasmejao sam se, uživao sam. Dolazim do te tačke karijere kada poraz mogu lako da prihvatim. Ne žalim se. Igrao je (Tim) predobro. Biću pozitivan, sutra je novi dan - rekao je Nik Kirjos.

Usledile su pohvale na račun Tima, ali, iako ga niko ništa nije pitao, Australijanac se dotakao Novaka Đokovića i na konferenciji ponovo pomenuo najboljeg igrača sveta.

- Igrao je najveće mečeve u karijeri. Primetio sam kod njega da je bio pozitivan, nije pokazivao negativne emocije. Znao je da ima šansu. Za mene su svi ovi mečevi bili sjajni, energija sjajna. Gledali ste Đokovićev meč bez publike... Ne znam kako se osećaju drugi, ali ne možemo da se žalimo. Blagosloveni smo što igramo - istakao je Kirjos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.