KO ĆE NAM DONETI POBEDU: Mitrović i Tadić za slavlje i pune džepove. Ovo se ne PROPUŠTA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO ĆE NAM DONETI POBEDU: Mitrović i Tadić za slavlje i pune džepove. Ovo se ne PROPUŠTA (FOTO)

Istorijski meč u Podgorici.

Srbija i Crna Gora dele prvo mesto u grupi "C" Lige Nacija sa po četiri boda, a sada igraju prvi međusobni meč u istoriji. Šta je potrebno da se desi da bi "Orlovi" ostali prvi u svojoj grupi? A da uz sve to i dođe dobar tiket u kladionici!

Dušan Tadić bi mogao da bude ključni igrač na ovom meču, kao i na skoro svim prethodnim utakmicama Srbije. Njegove asistencije su bilje ključne za igru našeg tima, dok je sa druge strane ključni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrač u timu Crne Gore u poslednje vreme vezista Partizana Marko Janković.

Ukoliko novi kapiten Srbije bude imao više asistencija na ovo meču od fudbalera Partizana pogodićeš kvotu 3.50 u Meridianu, što je zaista pravi poklon.

Drugi ključni igrač za ovaj duel je Aleksandar Mitrović. On je malo usporio u Premijer ligi, ali je to pre svega zbog lošijih igara njegovog tima u ovom takmičenu. Fulam je sve gori kako sezona odmiče, ali verujemo da će Mitar i na ovom meču biti sjajan. Verovatno najlakše pogođena kvota u ovom kolu Lige nacija biće 2.50 na to da će Mitrović dati više golova od Stefana Mugoše!

Najveća opasnost od njega pretiće posle prekida i centaršuteva, jer ima odličan skok, sjajno se gradi, jako je snažan i ima odličan osećaj za prostor. Zato mnogi smatraju da će baš glavom postići gol, a Meridian je spremio kvotu i za to.

Na kraju vredi spomenuti da je na ovom meču moguća promena sistema i formacije reprezentacije Srbije. Moguće je da će Mladen Krstajić ući u meč sa dva špica, gde bi od prvog minuta na terenu bili Prijović i Mitrović. Videćemo hoće li se to desiti, samo znamo da možete osam puta da uvećate ulog ako se kladite da će obojica dati po gol.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KIJA ODGOVORILA ANABELI: Od Atijasove DOBILA poslovnu PONUDU, evo šta je ODLUČILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018

Oštro...Anabela Atijas je nedavno u jednoj emisiji izjavila kako bi snimila duet sa Kristinom Kijom Kockar, a iako njih dve nisu u dobrim odnosima, pevačica je svoju izjavu obrazložila time da "pevači uvek za duete biraju one koji najaktuelniji"...KO ĆE NAM DONETI POBEDU: Mitrović i Tadić za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.