KLOP PRESEKAO: Ovo NIKO nije očekivao, poznata sudbina Marka Grujića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLOP PRESEKAO: Ovo NIKO nije očekivao, poznata sudbina Marka Grujića (FOTO)

Veliki preokret.

Marko Grujić, vezista Liverpula, odličnim igrama u Herti u minuloj sezoni ubedio je Jirgena Klopa da ima budućnost na "Enfildu", ali Nemac ne planira da mu da šansu sledeće sezone, već će Srbin ponovo na pozajmicu. U igri su tri opcije - Verder, Ajntraht i Atalanta.

Sva tri pomenuta kluba bi radije kupila Grujića, ali odluka Klopa ih sprečava u tome, pa žele Gruju bar do narednog leta. Povremeni srpski reprezentativac je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbliži klubu iz Frankfurta, mada činjenica da Atalanta igra u Ligi šampiona može sa sportske strane predstavljati najveći izazov.

Ajntraht je postavio transfer Grujića kao prioritet u letnjem prelaznom roku, a posle Klopove odluke okrenuli su se pozajmici. Oni imaju odlično iskustvo sa srpskim igračima, a ovog leta su već angažovali i Dejana Joveljića iz Crvene zvezde. Klub iz Frankfurta je bio spreman da izdvoji preko 20 miliona evra za dovođenje Srbina, ali se sada moraju zadovoljiti eventualnom pozajmicom.

Druga bundesligaška opcija je Verder iz Bremena, a Klope favorizuje upravo nju zbog velikog prijatelja Florijana Kofelta koji radi na "Veseru".

Marko Grujić's 🇷🇸 stock didn't fall during #U21EURO as he wasn't called-up and now media in Europe say there are 3 options for his next destination - Eintracht, #Werder & #Atalanta.#SGE would prefer to sign him rather than loan him, Atalanta can offer him #UCL football. #LFC pic.twitter.com/qty8GgPRO3

— Nebojša Marković (@MarkovicNeb) June 24, 2019

Na kraju, moguća je i Grujićeva selidba na Apenine, u redove tima koji predvodi "čudotvorac" Gasperini. Atalanta je želela Gruju još dok je nastupao za Crvenu zvezdu, a sada ga vidi kao veliko pojačanje za Ligu šampiona. Šta će srpski vezista odabrati, ostaje da se vidi, ali je bar poznato da će u budućnosti dobiti šansu u Liverpulu, naravno ukoliko je zasluži.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka reprezentativca Srbije Sergej Milinković-Savića

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 3, 2018 at 9:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Oct 7, 2018 at 5:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Nov 3, 2018 at 2:36am PDT

🍀

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 2, 2018 at 2:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.