KLIPERSI SAOPŠTILI TIM ZA NOVU SEZONU: Poznata sudbina Miloša Teodosića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLIPERSI SAOPŠTILI TIM ZA NOVU SEZONU: Poznata sudbina Miloša Teodosića (FOTO)

Došao je dan odluke.

Bio je gotovo na izlaznim vratima iz Los Anđeles Klipersa  Miloš Teodosić, ali će reprezentativac Srbije i naredne sezone biti u Gradu anđela posle dešavanja poslednjeg dana u kojem su timovi do 23 časa po našem vremenu morali da svedu tim na 15 igrača sa garantovanim ugovorima.

NEKADA JE IGRAO ZA VEČITE RIVALE: Sada karijeru nastavlja na drugom kontinentu (FOTO)

KRAJ SAGE! FIBA DONELA odluku o slučaju Janković, Partizan na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << POTEZU! (FOTO)

Problem za Tea je bio što su Klipersi imali 17, ali su odlučili da Vesa Džonsona trejduju u Nju Orleans Pelikanse u zamenu za Aleksisa Ažinsu koji će odmah biti otpušten. Osim Ažinse, Klipersi će se osloboditi i ugovora Džavuna Džonsona pa su tako sveli tim na 15 potrebnih igrača.

New Orleans is acquiring Clippers forward Wesley Johnson in a trade for center Alexis Ajinca, league sources tell ESPN. Clippers will waive Ajinca and guard Juwan Evans to get to 15 for opening night.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) October 15, 2018

Problem za Teodosića pojavio se posle izjave trenera Doka Riversa da šestorica igrača imaju garantovanu minutažu pri čemu Teo nije spomenut. Ipak, razvoj situacije bio je pozitiavn za srpskog plejmejkera.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.