KK Borac: Fenerbahče najbolja prilika za sticanje iskustva

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Borac: Fenerbahče najbolja prilika za sticanje iskustva

Prijateljska utakmica protiv Fenerbahčea je prilika da se pokažemo kao dobri domaćini, ali i da steknemo iskustvo više, poruka je košarkaša Borca uoči gostovanja evropskog šampiona u Čačku.

- Retko se pruža prilika da se igra protiv prvaka Evrope, protiv ekipe koju predvodi sjajan trener Željko Obradović. Na nama je da damo svoj maksimum i da se pred publikom pokažemo u dobrom svetlu - izjavio je prvotimac Borca Predrag Prlja.

Njegovi saigraci Uroš Čarapić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Đorđe Mićić istakli su da je  utakmica protiv turskog kluba prilika za uživanje, ali i najavljuju maksimalnu borbenost na terenu. Jedan od trenera Borca Miroslav Milić istice da je duel protiv Fenerbahcea najbolja moguća provera uoči starta KLS.

- Ne dešava se tako često da se igra sa aktuelnim prvakom Evrope. Biće to lepa prilika da publika uživa. Naši igrači će sigurno biti maksimalno motivisani da se prikažu u pravom svetlu, jer nema boljeg testa od najbolje ekipe u Evropi - rekao je Milić.

Direktor Borca Marko Ivanović zahvalio se sugrađaninu Željku Obradoviću, najboljem evropskom treneru što je omogućio da pored Partizana, Fenerbahče odigra utakmicu i sa Borcem.

- Hvala i upravi turskog kluba što su pronašli vreme da pomognu Borcu da preko prodaje ulaznica ostvarimo prihod koji ćemo koristiti u narednoj sezoni - rekao je Ivanović.

On je pozvao sve ljubitelje košarke iz Čačka i okruženja da dođu i uživaju u košarkaškoj predstavi, dodajući da je interesovanje i pre početka prodaje ulaznica veliko. Utakmica između Borca i Fenerbahčea igra se u sredu od 19 sati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Ne dolazi šampion Evrope u Čačak svaki dan"

Izvor: B92, 26.Sep.2017, 09:38

Prijateljska utakmica protiv Fenerbahčea U čačku prilika je da se pokažemo kao dobri domaćini, ali i da steknemo iskustvo više, poruka je košarkaša Borca.."Retko se pruža prilika da se igra protiv prvaka Evrope, protiv ekipe koju predvodi sjajan trener Željko Obradović. Na nama je da damo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.