KJELINIJA SU ONI JAKO NERVIRALI: Jedan je zaslušio ŠAMAR, drugi je jabuka RAZDORA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 14:54

KJELINIJA SU ONI JAKO NERVIRALI: Jedan je zaslušio ŠAMAR, drugi je jabuka RAZDORA!

Najgori saigrači u bogatoj karijeri.

Fudbaler Juventusa Đorđo Kjelini objavio je autobiografiju. Naime, on je u knjizi "Ja, Đorđo" govorio o detaljima iz života i karijere, mržnji prema Interu, a spomenuo i priče i anegdote o svojim kolegama. Između ostalih, pisao je i o Mariju Baloteliju i Felipeu Melu.

- Dva igrača su me zaista nervirala i o tome sam pisao u knjizi. Baloteli je negativna osoba, ne poštuje ekipu. Tokom Kupa konfederacija 2013. u Brazilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije pomagao uopšte. Tada je zaslužio šamar. Neki ljudi su mislili da je među najboljih pet igrača u svetu, ali ja ga nikad nisam smatrao da je u Top 10 ili 20 - napisao je u svojoj knjizi jedan od najboljih odbrambenih fudbalera današnjice.

Turns out Giorgio Chiellini really doesn't like Mario Balotelli...

He's also let loose on Felipe Melo and says 'it's impossible' to not hate Inter 😳

— Goal News (@GoalNews) May 9, 2020

Drugi igrač kojeg Kjelini nije podnosio je Brazilac Felipe Melo.

- On je stvarno najgori od najgorih. Ne podnosim ljude koji ne pokazuju poštovanje, one koji stalno žele da kontriraju. Kada je on u blizini, uvek izbije neka svađa. Rekao sam direktorima da je on jabuka razdora - dodao je Đorđo Kjelini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.