KEČINA IZ GEOGRAFIJE: Trener Milana misli da je Zvezda iz Sarajeva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 11:18

KEČINA IZ GEOGRAFIJE: Trener Milana misli da je Zvezda iz Sarajeva (FOTO)

Pioli pobrkao lončiće.

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli pomešao je Beograd i Sarajevo, te izjavio kako Zvezda čeka roso-nere u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Fudbaleri Milana pobedili su Kaljari u gostima sa 2:0, u 18. kolu Serije A. Golove je dao Zlatan Ibrahimović, iz penala u sedmom i potom u 52. minutu.

Posle meča na Sardiniji, trener Milana, Stefano Pioli, je pričao o predstojećem rasporedu i iznedadio predstavnike medija kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomenuo duel koji njegov tim čeka u Ligi Evrope. Svi su bili u čudu kad je pomenuo put u Sarajevo!?

Speaking after AC Milan's match at Cagliari last night, the Rossoneri coach Stefano Pioli confused Belgrade for Sarajevo. He was talking about Milan's upcoming fixtures and he said they are playing SARAJEVO twice.

Hopefully he'll remember Belgrade well. #FKCZ https://t.co/tYXKW1jmzT

— Red Star English (@RedStarEnglish) January 19, 2021

Naime, Stefano Pioli je pomešao Beograd i Sarajevo.

Lester je samo dva boda iza lidera Junajteda, i njegovi navijači već sanjaju o scenariju iz 2016, kada su uzeli titulu. Večeras (21.15) im u goste dolazi Čelsi, i to je prava prilika za domaćine da pokažu da su ozbiljan konkurent za prvo mesto. Kvota na keca je 2,75, iks je 3,25, a dvojka 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Čelsi.

Crvena zvezda i Milan sastaju se u 1/16 finala Lige Evrope, a prvi meč se igrta 18. februara u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.