KATAI SE OBRATIO SVIM ZVEZDAŠIMA: Zadovoljstvo je opet biti kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 15:58

KATAI SE OBRATIO SVIM ZVEZDAŠIMA: Zadovoljstvo je opet biti kod kuće

Magiko rekao svoje.

Aleksandar Katai, novi fudbaler Crvene zvezde, govorio je o svom povratku na Marakanu , ali i o očekivanjiuma pred početak nove sezone u crveno-belom dresu.

Na dobrom je putu Real Madrid da uzme novu titulu, ali ne sme da se opušta. Večeras (22.00) na Bernabeu stiže Alaves, kec je 1,20, a pobeda domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Alaves.

- Zadovoljsto je opet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti kući, presrećan sam. Možemo opet da napravimo dobru sezonu, kao u mojoj drugoj godini na Marakani - rekao je popularni Magiko.

O pritisku i velikim očekivanjima od strane navijača, povremeni reprezentativac je rekao:

- Ne opterećuje me sto navijači ocekuju mnogo od mene, ali nece biti problema da se to ponovi - dodao je bivši fudbaler LA Galaksija.

Fantastični ofanzivac je Crvenu zvezdu pratio i u dalekoj Americi.

- Više sam pratio rezultate od utakmica, zbog vremenske razlike.  Pratio sam par utakmica u Ligi šampiona. Momci su pokazali neverovatnu želju I borbu, ali I kvalitet - istakao je fudbaler iz Srbobrana.

O treneru Dejanu Stankoviću nije hteo previše da troši reči.

- Nemam reči za Stankovića, on je sve pokazao, kakav je čovek , ali i kakve su mu ambicije kao trenera - zaključio je Aleksandar Katai.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, surpuga Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.