KATAI IZNENADIO NAVIJAČE: Mogao bih do kraja karijere da budem u Čikagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATAI IZNENADIO NAVIJAČE: Mogao bih do kraja karijere da budem u Čikagu

Odlično se snalazi u klubu.

Novo pojačanje Čikago Fajera Aleksandar Katai, odlično se snašao u novom klubu. Na svom debiju postigao je gol, prvi u sezoni za Čikago, a posle njegovog kornera i gužve u šesnaestercu, njegov tim je postigao još jedan pogodak.

POGLED SA NEBA: Ovako se Marakana menjala u poslednjih godinu dana. SPEKTAKULARAN snimak! (VIDEO)

GOBELJIĆ: Pauza došla u pravom trenutku

Nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde imponuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što su ga navijači brzo prihvatili i što njemu samom nije trebalo mnogo vremena da se navikne na uslove, posle loše epizode provedene u Španiji.

- Koliko sam do sada video i čuo od trenera Paunovića, mogao bih sebe da zamislim ovde do kraja karijere. I da se ne bavim fudbalom, voleo bih da živim u Čikagu. Osećam se dobro, igram dobro i mislim da mogu da pomognem timu. Potrebno je da se priviknem na nove uslove igranja i života, ali zasad sam presrećan. Mislim da nisam pogrešio što sam napustio Španiju – rekao je Katai piše Blic.

Naredni meč Čikago igra protiv Portlanda, 1. aprila.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.