KASAČKE TRKE U LOZOVIKU: Šampion Srbije je dorat San Siro iz Dalja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KASAČKE TRKE U LOZOVIKU: Šampion Srbije je dorat San Siro iz Dalja (FOTO)

Neizvestan finiš u trci dana na 1.600 metara.

Na šampionatu Srbije za dvokolice u Lozoviku, održanom u nedelju, za konje starosti dve godine domaćeg odgoja, prvo mesto osvojio je dorat San Siro, vlasništvo Đorđa Orsića iz Dalja, sa vozačem Ivanom Mukićem.

Stazu od 1.600 metara istrčao je za minut i 22 sekunde. Drugo mesto osvojio je dorat Spinal Tap vlasništvo Animal Trade Racing Teama iz Zmajeva, treći je bio dorat Argos, vlasništvo Anđele Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Požarevca.

OGROMNA TRAGEDIJA: Dvojica muškaraca preminula posle polumaratona (FOTO)

DOMINACIJA: Odbojkašice Srbije razbile i Nemačku na Svetskom prvenstvu

U trci dana na 1.600 metara za konje starije od tri godine pobedila je doruša Cybele De Tedd vlasništvo Aleksandra Bogdanovića iz Miloševca, koji je bio i vozač dvokolice. Drugi je bio dorat Rite Key vlasnika i vozača Zorana Živojinovića iz Cerovca, a treće mesto pripalo je doruši Brume Dor, vlasništvo d.o.o. "Kelja" iz Donje Livadice, sa vozačem Novicom Đorđevićem.

U trci grla od tri godine i starija domaćeg odgoja koja su zaradila manje od 300 evra pobedio je dorat Soni Aleksandra Đorđevića iz Leskovca, sa vozačem Zoranom Petrovićem. Među grlima domaćeg odgoja iste starosti sa zaradom do 1.500 evra prvi na cilj je stigao dorat Mosaaaaaaique Mar, sa vozačem Dejanom Simićem iz Selevca, koji je i vlasnik grla, a sa istim vremenom kroz cilj je prošao i Golden, konj Zorana Živojinovića iz Cerovca, sa vozačem Zoranom Živojinovićem.

KONJIČKE TRKE U LOZOVIKU: Dorat Ironwill šampion Petrovdana (FOTO)

U konkurenciji grla od tri godine i starijih koja su zaradila do 2.500 evra juče u Lozoviku najbrža je bila doruša Jessie, čiji je vlasnik Boris Surla iz Novog Sada, a kojim je upravljao Dejan Petrović. Stazu od 1.600 metara u trci konja sa zaradom do 5.000 evra, koja imaju najmanje tri godine, prvi je savladao dorat Jeger Sweep Miodraga Dimitrijevića iz Vlaškog Dola, koji je i upravljao dvokolicom.

Oboren rekord posete: Ljubičevske konjičke igre postaju obeležje Srbije

Poslednja trka u kojoj su učestvovala domaća grla starija od tri godine sa zaradom do 1.500 evra trčana je dva puta. Naime, u prvoj trci došlo je do teškog sudara u kojem su učestvovale tri dvokolice, pa je trka prekinuta. Iako su u sudaru popadali i konji i vozači, a jedna dvokolica potpuno uništena, sve je prošlo bez težih povreda. U ponovljenoj trci, pobedila je Apriliaaa R.S. ženski alat, vlasništvo Radomira Stamenkovića iz Starčeva, sa vozačem Goranom Stamenkovićem.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.