KARDAŠIJAN ŠALJE RONALDA U ZATVOR? Detalji navodnog SILOVANJA: Kristijano i on ušli u hotelsku sobu a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARDAŠIJAN ŠALJE RONALDA U ZATVOR? Detalji navodnog SILOVANJA: Kristijano i on ušli u hotelsku sobu a onda...

Da li će optužbe ugroziti njegov status u fudbalu?

Dok je Kristijano Ronaldo i dalje pod istragom za optužbu za silovanje iz 2009.godine, pojavljuju se nove žrtve.

Dokazi protiv najboljeg fudbalera sveta se traže, ali nakon informacija da je izgubljena dokumentacija iz slučaja Katrin Majorge iz Las Vegasa 2009. sada su se pojavile nove optužbe. Tako da advokat Amerikanke posle tvrdnji da će za svedoke dovesti bivše devojke slavnog fudbalera Irinu Šajik, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Paris Hilton i Kim Kardašijan, rekao je da je našao još dve Ronaldove žrtve čija će imena objaviti danas.

Ketrin je inače pristala na da se nagodi sa fudbalerom, pa je uzela 350 000 da ćuti. Ni ona, ni Ronaldo ne negiraju da je bilo seksualnog odnosa, ali on tvrdi da je ona pristala na to.

ŠOK ZA RONALDA! Objavljen dokument koji može da ga uništi! Posle ovog dokaza preti mu ROBIJA!

Jedna se pominje iz 2005. kada su dve devojke optužile Ronalda i prijatelja za silovanje u londonskom hotelu Sanderson 2005. Pokušale su sa ucenjivanjem, ali je taksista koji ih je odvezao iz hotela, tvrdio da su se smejale, opisivale detalje, na kraju je sve razotkriveno kao zavera, pa su odustale od tužbe.

OZBILJNE OPTUŽBE: Ronaldo zna ko mu je napakovao aferu sa silovanjem (FOTO)

Još jedan slučaj je, kako pišu u engleskim medijima, je trbušna plesačica Karima, kojoj je nadimak Rubi i kojoj je navodno Ronaldo platio 4000 evra za seks 2010. u milanskom hotelu, ona je tada imala 17 godina, i prema zakonima na Apeninima, plaćanje za seks je kažnjivo.Ova devojka je bila povezana i u seks skandal sa bivšim italijanskim premijerom Silviom Berluskonijem.

Pitanje je kako će sponzori, poput Nike-a, sa kojima on ima milionske ugovore reagovati nakon novih navoda o silovanjima. Iako još nijedan nije raskinut, svi su poručili kako pomno nadgledaju celu situaciju.

MUKA MU OD SVEGA: Ronaldo doneo bolnu odluku!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.