KAPITALNO POJAČANJE: Reprezentativac Srbije stigao u Zvezdu iz Bundeslige

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 15:03

KAPITALNO POJAČANJE: Reprezentativac Srbije stigao u Zvezdu iz Bundeslige

Sve je gotovo.

Crvena zvezda je obezbedila najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Trijumf nad Ukrajinom doveo je Holanđane u poziciju da večeras (21.00) protiv Austrije mogu da praktično obezbede osminu finala. I Austrijanci imaju sličnu računicu, ali su kvalitetom ispod rivala. Kvota na Holandiju je 1,62, iks je 3,80, a dvojka 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Holandija - Austrija.

Rukometna sekcija crveno-belih biće jača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za reprezentativca Srbije Marka Krsmančića, piše Red Star Belgrade.

Tek što je osvojio titulu u Austriji sa Alpla Hardom, petu posle 12 pečalbarskih godina, u prošlosti i reprezentativac Srbije, rešio je da se vrati u srpski rukomet.

Pouzdani bek iskustvom želi da pomogne crveno-belima, koji su sezonu završili igrajući u plej –autu.

Кrsmančić je u Srbiji afirmaciju stekao igrajući za Jugović, a potom je rođeni Zaječarac igrao još za Dormagen, Tatabanju, Dabas, Bešiktaš i Alpla Hard u dva navrata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.