KAO PROTIV ZIDA DA SAM IGRAO: Rus savladao Novaka, ali nije mogao u mnogo reči to da objasni

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 21:49

KAO PROTIV ZIDA DA SAM IGRAO: Rus savladao Novaka, ali nije mogao u mnogo reči to da objasni

Zanimljiva izjava.

Aslan Karacev je izveo podvig karijere i savladao Novaka Đokovića u Beogradu. On je u polufinalu Serbia opena eliminisao prvog igrača sveta Novaka Đokovića rezultatom 7:5, 4:6, 6:4.

Nakon meča bez dvoumeljenja je rekao je da mu je ovo najznačajnija pobeda u karijeri.

- Sigurno da jeste. Novak je svetski broj jedan. Teško je igrati na ovom nivou, izgleda da igram kao protiv zida i da je morao sve vreme da bude fokusiran - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čovek koji je skrenuo pažnju na sebe na ovosezonskom Australijan openu.

Na konstataciju da je načinio 23 brejka protiv Novaka, Karacev je rekao da se nije trudio da mnogo razmišlja, već da igra.

- Nije bio mnogo vremena za razmišljanje - konstatovao je Karacev.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.