KAO NEKADA: Nakon 27 godina u Premijer ligi ponovo stajaća mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 16:59

KAO NEKADA: Nakon 27 godina u Premijer ligi ponovo stajaća mesta

Pilot projekat.

Britanske vlasti saopštile su danas da pokreću pilot projekat koji će omogućiti pojedinim klubovima Premijer lige da od januara uvedu stajaća mesta na određenim sektorima tribina svojih stadiona.

Od sezone 1994/1995 britanska vlada uvela je iz bezbednosnih razloga obavezno sedenje na tribinama, posle nesreće na stadionu Hilsboro 1989. godine u kojoj je poginulo 97 ljudi.

Iz Ministarstva sporta saopšteno je da na tom pilot projektu mora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se radi sa klubovima i navijačima, kako bi se uvela bezbedna mesta za stajanje na tribinama.

-Nezavisno istraživanje je završeno, kapacitet popunjenosti stadiona se uvećava širom zemlje i sada je pravo vreme da napredujemo. Radujem se što ću čuti predloge klubova koji žele da budu deo našeg programa za prve korisnike tokom druge polovine sezone, rekao je ministar sporta Najdžel Hadlston.

Svoje planove klubovi moraju da pošalju do 6. oktobra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.