KANGA U STRAHU ZA SVOJU PORODICU: Hitno PRESELIO svog oca iz Konga! Smatraju ga IZDAJNIKOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 14:31

KANGA U STRAHU ZA SVOJU PORODICU: Hitno PRESELIO svog oca iz Konga! Smatraju ga IZDAJNIKOM!

Zabrinut.

Nakon, sada več dobro poznate, afere oko krštenice, godina i državlljanstva Zvezdinog fudbalera Gelora Kange, iz Afrike stižu informacije, da je Kanga odlučio da preseli svog oca iz Konga u Gabon. Vezista Crvene zvezde i reprezentativac Gabona je zabrinut za porodicu posle afere koja je izbila u vezi s njegovim identitetom.

Kako dalje prenose tamošnji mediji, Kangin otac je, navodno, bio u tužilaštvu u Kinšasi, gde je saslušan u vezi sa podacima o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << identitetu njegovog sina.

Vest Hem se nada plasmanu u Ligu šampiona, ali gubi korak i izgubio je dva poslednja meča, a sa poslednja tri gostovanja kod Barnlija uzeo je samo bod. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,64 i možda pametniji izbor nego dvojka za 2,25. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Barnli – Vest Hem.

Praktično odmah posle toga ga je Kanga prebacio iz Kinšase u Gabon.

Prema informacijama koje dolaze iz Afrike, Gelor Kanga je zabrinut za porodicu jer ga u Kongu smatraju izdajnikom.

Fudbalski savez Konga tvrdi da je Kanga rođen u Kinšasi, pod imenom Kijaku Kijaku Kijangane, 1985, a ne 1990. godine, kako mu piše u zvaničnim dokumentima. Tamošnji savez je takođe je zbog toga tužio fudbalski savez Gabona i Kangu za lažiranje dokumenata i krađu identiteta.

Gabonu, ako se optužbe dokažu, preti izbacivanje s Kupa afričkih nacija.

Podsetimo, Gabon je u kvalifikacijama za ovo takmičenje bio uspešniji upravo od Konga.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.