KANGA MOŽE DA IGRA SAMO U SRBIJI I RUSIJI: Slavni fudbaler isprozivao povratnika u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 19:04

KANGA MOŽE DA IGRA SAMO U SRBIJI I RUSIJI: Slavni fudbaler isprozivao povratnika u Zvezdu

Šta bi na ovo rekao Gabonac?

Gelor Kanga s evratio u Crvenu zvezdu posle dve godine rpoevdene u Sparti. Klub iz Praga nije ponudio novi višegodišnji ugovor vezisti iz Gabona, a sportski direktor Sparte Tomaš Rosicki je objasnio i razloge.

- Razmišljali smo o tome da mu ponudimo novi ugovor i bilo je vrlo jednostavno. Kada Kanga ima svoj dan, on opravda svaki cent ugovora. Zbog toga smo došli na ideju da mu ponudimo ugovor na godinu dana, uz opciju da ga zadržimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jednu sezonu posle toga – istakao je Rosicki.

Nekadašnji as Arsenala je zatim dodatno objasnio.

- Svi znamo da je Kanga fenomenalan igrač, inteligentan, kreativan, tehnički obučen savršeno. Ali, takođe ima mane koje to poništavaju. Pričali smo o tome sa trenerom i za nas je jedini način da Kanga ostane bio da probamo da sredimo tu negativnu stranu".

Rosicki je kazao da nisu imali adekvatne ponude za Kangu.

Atalanta je ove sezone očarala Evropu, a večeras (21.00) u četvrtfinalu Lige šampiona u Lisabonu probaće da napravi još jednu senzaciju i eliminiše PSŽ. Biće to vrlo težak zadatak, pa je shodno tome kec 3,80, a dvojka 1,95. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta – PSŽ.

- Kangine mane su toliko velike da tokom njegovog boravka kod nas nismo dobili nijednu jedinu ponudu za njega. Samo su se dva arapska kluba raspitivala za njega, a onda se od zime u priču uključio Trabzon.

Rosicki ističe da njegove mane "obeshrabruju klubove da ga kupe", pa je to potvrđeno i ovog leta kada je postao slobodan igrač i ponovo nije imao mnogo ponuda.

- Verovao sam da će ga posle nas kao slobodno igrača uzeti neki jači klub, ili neki osrednji tim iz jačih liga, jer ne bi koštao ništa. Međutim, on se posle Rusije, Srbije i Češke vratio nazad u Srbiju. Niko drugi osim klubova iz tih zemalja žele takvog igrača. On ima kvalitet da igra u Ligama petica, zbog načina na koji razmišlja, svoje kreativnosti i inteligencije, ali to nije sve u savremenom fudbalu. Nikakvo produženje saradnje mu nismo nudili. Ali, on je i pored toga radio jako dobro, nije imao problem ni sa jednim saigračem ili trenerima, oni su bili zadovoljni njim. Zbog toga smo nakratko počeli da razmišljamo da mu ipak pružimo šansu. Imao je mogućnost da ostane ovde, ali on je počeo da vrši pritisak preko društvenih mreža. Ako je zaista želeo da pokaže koliko mu je stalo do Sparte, on bi bio sada ovde. Ali, njega nije bilo briga za saigrače ili Spartu – zaključio je Rosicki.

Pogledajte kako izgleda Lana Rouds, porno zvezda kojoj se udvaraju mnogi fudbaleri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.