KANADA OSTVARILA ISTORIJSKI USPEH: Borjan održao NEZAPAMĆEN govor Kanađanima, sve TREŠTALO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 13:35

KANADA OSTVARILA ISTORIJSKI USPEH: Borjan održao NEZAPAMĆEN govor Kanađanima, sve TREŠTALO (VIDEO)

Podvig čekan gotovo četvrt veka.

Fudbalska reprezentacija Kanade pobedila je Haiti rezultatom 3:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Španci nisu uspeli u prvom kolu da pobede Švedsku, Poljska je iznenađujuće izgbubila od Slovačke, i danas (18.00) ove dve selekcije praktično igraju za goli život. Kvota na Špance je 1,43, na iks 4,50, a na Poljake čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Poljska.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Ovim trijumfom, Kanađani su izborili plasman u finalnu rundu kvalifikacija KONKAKAF zone za naredni Mondijal i to prvi put posle 24 godine!

Kapiten Crvene zvezde je na veoma emotivan način proslavio sa saigračima fenomenalan uspeh, a na kraju im je održao motivacioni govor.

- Zadovoljstvo mi je da prestavljam ovu zemlju sa vama momci! Vi ste je*eno neverovatni. Borimo se i igramo za ovaj grb i ovu zemlju. Uradili smo to posle 20 godina - oglasio se Borjan na društvenim mrežama.

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official)

Vođa srpskog šampiona je potom dodao:

- Ovo su bili nezaboravni i dragoceni trenuci koje ću pamtiti celoga zivota. Hvala vam momci za ovu sreću. - napisao je Milan Borjan na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.