KALINIĆ SLETEO U ŠPANIJU: Srbin progovorio zašto je izabrao Valensiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 16:10

KALINIĆ SLETEO U ŠPANIJU: Srbin progovorio zašto je izabrao Valensiju!

Novi izazov u karijeri iskusnog krila.

Srpski košarkaš Nikola Kalinić (28, 203 cm) promenio je klub posle pet godina. Subotičanin je od 2015. godine nastupao s Fenerbahče, osvojio s njima devet trofeja, a onda je došlo vreme za rastanak. Spekulisalo se da bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, ali je na kraju otišao u Španiju i nastupaće za ekipu Valensije.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Kalinić se pojavio pred novinarima u novom klubu i u prvom intervjuu poručio da se nada da će sa Valensijom imati dosta uspeha u narednoj sezoni.

- Doveli smo dosta dobrih igrača i mi smo sada jedan mlad, "atletski tim" koji žele da uspe. Zabavljaćemo se i pobeđivati u toku ove sezone - rekao je Nikola Kalinić koji je u prošloj sezoni u dresu Fenera imao 6,2 poena po meču u Evroligi.

Odlično je sarađivao sa Željkom Obradovićem, a sada će raditi sa Đaumeom Ponsarnauom.

- Znamo se, vidi me na sličnoj ulozi kao u Fenerbaheču, možda će biti više trčanja i imaću veću slobodu u napadu. Imaćemo sigurno dobru sezonu. Volim ovaj grad, publiku, videćemo, sviđa mi se sve - istakao je Kalinić u svom prvom intervjuu kao član Valensije.

Nikola Kalinic... ¡a por todas en Valencia!

"Espero que podamos pasarlo bien y ganar juntos"#LigaEndesa

🎥 vía @valenciabasketpic.twitter.com/GihKKR9isj

— Liga Endesa (@ACBCOM) August 14, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.