KAKVA VEST: Zvezda posle četiri meseca pred navijačima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 15:51

KAKVA VEST: Zvezda posle četiri meseca pred navijačima!

Prva utakmica sa publikom od 20. juna i susreta sa Proleterom.

Crvena zvezda u četvrtak igra prvi meč Lige Evrope. Na Rajn Neker areni Hofenhajm će ugostiti crveno-bele, a velika novost za simpatizere šampiona Srbije je to što će se meč odigrati pred publikom.

Naime, utakmica grupe L odigraće se u prisustvu 6.500 gledalaca. Reč je o ograničenom broju, pošto stadion može da primi 25.589 mesta. Nemci primenjuju sistem lutrije kojim se određuju vlasnici sezonskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karata koji mogu da uđu na stadion.

Podsetimo, Crvena zvezda je poslednji meč pred publikom odigrala 20. juna protiv Proletera, tako da će ovaj susret predstavljati svojevrsno "vatreno krštenje" za izabranike Dejana Stankovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.