KAKO MU ČUČI? Rajković kao Nejmar, srpski golman ŠOKIRAO sve novom frizurom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO MU ČUČI? Rajković kao Nejmar, srpski golman ŠOKIRAO sve novom frizurom! (FOTO)

Rems remizirao sa Sent Etijenom.

Fudbaleri Remsa izvukli su bod na gostovanju Sent Etijenu u 26. kolu francuske Lige 1, golom Dije iz penala u 93. minutu susreta.

Ipak, jedan od najupečatljivijih detalja tog meča je nova frizura srpskog golmana Predraga Rajkovića koji je odlučio da u potpunosti promeni imidž.

Bivši čuvar mreže Crvene zvezde se odlučio da kratko kosu zameni dužom i još je ofarba u plavo, pa je mnoge ovo podsetilo na Nejmarov imidž.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
💪🏼💪🏼💪🏼

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag) on Feb 23, 2020 at 9:26am PST

Podsetimo, Rajković je statistički jedan od najboljih golmana u Evropi, a ove sezone je na 24 utakmice francuskog prvenstva u čak 11 navrata uspeo da sačuva svoju mrežu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije Predragove supruge, Ane Rajković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.