KAKO JE ZVEZDA ISKORISTILA DVA DANA?! Radonjić otkrio šta se dešava u klubu, detaljan je U SVOJIM ŽELJAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 19:03

KAKO JE ZVEZDA ISKORISTILA DVA DANA?! Radonjić otkrio šta se dešava u klubu, detaljan je U SVOJIM ŽELJAMA

'Mekani ulaz' na meču s Valensijom poseban problem.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će se njegova ekipa truditi da u predstojećem meču protiv Real Madrida "neke stvari" radi mnogo bolje nego što je radila u utakmici s Valensijom.

- Prethodna dva dana iskoristli smo analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu onoga što sledi, a to je meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet i koji i ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije - rekao je Radonjić, prenosi klub.

Barselona ima lošu sezonu, ali večeras (21.00) ima priliku da već osvoji prvi trofej u sezoni – u finalu Superkupa igra s Bilbaom, koji je u polufinalu eliminisao Real. Kvota na keca je 1,65, dvojka je 5,50, a 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Bilbao.

- Mi, s druge strane, želimo i trudićemo se da neke stvari u meču sa Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču sa Valensijom. Tu mislim na 'mekani ulaz' u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice - dodao je trener crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde igraju u ponedeljak od 19:00h odloženu utakmicu 19. kola Evrolige sa Realom u Madridu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.