KAKO BEZ GOLMANA? Benu se ruše snovi u Africi, pred njim je nemoguća misija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 23:36

KAKO BEZ GOLMANA? Benu se ruše snovi u Africi, pred njim je nemoguća misija

Biće preteško.

Komorska ostrva su uspela po prvi put u svojoj istoriji da se nađu na Kupu afričkih nacija gde ih predvodi El Fardu Ben, član FK Crvena zvezda.

Komori u meču osmine finala igraju protiv već favorizovanog Kameruna, a biće dodatno oslabljeni jer nemaju golmana na raspolaganju.

Meč je na programu u ponedeljak i korona im je ozbiljno pomrsila račune pred ovaj duel.

Naime, u redovima ostrvljana ima čak 12 igrača pozitivih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na korona virus, među kojima su i dva golmana - Mojed Useini i Ali Ahmada, dok je treći Ben Brojna odsutan zbog povrede.

Kako nalažu pravilo na Afričkom kupu, ekipa mora da igra ukoliko ima 11 negativnih fudbalera, dok bi golmana zamenio neko od igrača.

Čini se da se Benov san ovde završava, jer igrati bez pravog golmana... teško da je izvodljivo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.