GRUPA B: Belgijanci PREKIDAJU meč sa Dancima! Lukaku OTKRIO tajni plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 09:43

GRUPA "B": Belgijanci PREKIDAJU meč sa Dancima! Lukaku OTKRIO tajni plan

Utakmica počinje u 18 časova.

Izgubila je Danska na startu Evropskog prvenstva tri boda od Finske, ali i Kristijana Eriksena. Prva zvezda ovog tima neće moći u nastavku šampionata da pomogne saigračima, što je najveći udarac za Skandinavce pred naredne izazove na takmičenju.

Danci su nesrećno poraženi od Finske u prvom kolu, a danas (18.00) igraju protiv moćne Belgije koja je samlela Rusiju. Kvota na Belgiju je 2,00, na Dansku 3,90, a na iks 3,40. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Danska - Belgija.

Priliku za popravni Danska ima u duelu sa selekcijom Belgije, koja na ovom Evropskom prvenstvu deluje moćnije nego što je bio slučaj na SP u Rusiji, kada su bili treći.

Crveni đavoli su na krilima Romelua Lukakua pregazili jednog od domaćina šampionata Zbornaju, a napadač italijanskog prvaka Intera bio je glavna zvezda trijumfa sa dva postignuta gola.

Upravo će sjajni napadač biti najveći adut Belgijanaca i u današnjem meču. Gledajući tradiciju, niko nema prednost, u 15 međusobnih utakmica, po šest puta slavile su obe selekcije, dok je tri susreta završeno remijem.

Ipak, favorit je u blagoj prednosti, pošto je poslednja tri susreta u nizu rešio u svoju korist, bilo je to u septembru (2:0) i novembru (4:2) prošle godine.

Ima i selektor Belgije određenih problema, pošto je van stroja zbog povrede Kastanje, dok je nastup Vertongena pod znakom pitanja.

Najzanimljiviji detalj u ovom meču desiće se u 10. minutu kada će biti i prekinut, a o tome je obaveštena cela fudbalska javnost na EURO!

Naime, najbolji igrač Crvenih đavola Romelu Lukaku, inače saigrač Kristijana Eriksona iz Intera, koji je zbog problema sa srcem završio karijeru (pročitajte OVDE), najavio je da će njegova reprezentacija izbaciti loptu u aut u 10. minutu, na meču protiv Danske, kako bi uputili podršku fudbaleru koji je, nažalost, obeležio šampionat na neslavan način.

Navijači na Parken stadionu u Kopenhagenu planiraju velike ovacije za Eriksena u 10. minutu, simbolično, jer je deset broj koji na dresu nosi u danskoj reprezentaciji. Lukaku je poručio da oba tima planiraju da u tim trenucima prestanu sa igrom kako bi se pridružili navijačima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.