KAKAV TRILER: Danci nakon velike drame i SEDMERACA prošli u POLUFINALE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 21:39

KAKAV TRILER: Danci nakon velike drame i SEDMERACA prošli u POLUFINALE!

Egipat nije imao sreće.

Neverovatan meč viđen u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u rukometu. Rukometaši Danske plasirali su se u polufinale pošto su teškom mukom savladali domaćina, reprezentaciju Egipta nakon izvođenja sedmeraca 39:38 (28:28, 16:13).

Tokom prvog dela meča, rezultat je varirao, timovi su se smenjivali u vođstvu da bi Danci pred kraj poluvremena zaigrali nešto bolje, pa su na odmor otišli sa tri gola prednosti (16:13).

Međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uporni Egipćani su se vratili u igru, stigli i da povedu sa 21:20.

Ušlo se u nervoznu i napetu završnicu, posle velike drame, na minut pre kraja, Egipat je izjednačio na 27:27, da bi preko Omra poveo sa 28:27.

Siti je prvi na tabeli, a Junajted večeras (21.15) ima priliku da ga prestigne pošto na Old Traford dolazi Šefild Junajted koji je poslednji na tabeli i u vrlo lošoj je formi. Kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Šefild Junajted.

Usledilo je ekspresno izjednačenje u poslednjem minutu, da bi potom bio isključen igrač Egipta. Danci su imali poslednji napad, tražili su tajm-aut na pet sekundi pre kraja. Nisu uspeli da iskoriste napad i meč je završen rezultatom 28:28, pa se ušlo u produžetke od dva puta po pet minuta.

U prvom, Danci su stekli prednost i u poslednjih pet minuta ušli sa dva gola viška, 31:29.

Uspevali su da i u tom delu imaju gol do dva prednosti, ali na 15 sekundi pre kraja, Egipat je na 34:33 dobio isključenje Mikela Hansena i sedmerac koji su pretvorili u gol za 34:34, čime su izborili nove produžetke od dva puta po pet minuta!

Velika nervoza činila je svoje, Egipat je konačno uspeo da povede da 35:34, a Danci su na dva minuta pre kraja četvrtog produžetka od pet minuta, imali sedmerac, ali je Emil Jakobsen šutirao preko gola.

Dobili su priliku i na 30 sekundi do kraja, imali napad za izjednačenje, usledilo je gledanje VAR snimka i isključenje igrača Egipta,zbog branjenja u golmanskom prostoru, da bi Magnus Landin izjednačio iz sedmerca na 35:35.

Odluka je, tako, morala da padne izvođenjem sedmeraca.

Tu je Landin bio fantastičan, odbranio je prvi i poslednji sedmerac Egipćana.

Zejin nije uspeo da na 3:3 postigne gol, da bi Lase Sven Hansen postigao gol za 4:3 i tako odveo Dance u polufinale.

Svetsko prvenstvno u rukometu

Parovi četvrtfinala:

Danska - Egipat 39:38

20.30 Francuska - Mađarska

20.30 Španija - Norveška

20.30 Švedska - Katar


BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.